Україна

Прем'єр-ліга

Рух – Минай 0:0. Україна, 10-й тур. Звіт

На «Арені Львів» зійшлися команди з різних полюсів таблиці. Якщо «Рух» у разі успіху міг би повернутися до першої трійки, то «Минай» навіть за власної перемоги не піднявся б із останнього місця, хоча й мав змогу наздогнати «Верес» із «Зорею».

«Футбольний клуб»

2023-10-08 17:10

Однак поєдинок фактично не відобразив «полярність» суперників. Так, львів’яни більше володіли м’ячем, але за моментами була рівність, закарпатці навіть виглядали гостріше біля воріт опонента.

Принаймні в першому таймі. Дмитро Ледвій витягнув м’яч із «дев'ятки» після удару головою Тимура Корабліна, Володимир Одарюк також із «другого поверху» пробив поруч із стійкою з вигідної позиції, на що господарі відповіли двома спробами Соломона-Отабора.

За прогнозованим сценарієм гра пішла лише після перерви. Команда Віталія Пономарьова серйозно взялася за справу, чому допомогли й заміни. Гольові епізоди «посипалися», зокрема після спроби Таллеса та рикошету від Едсона м’яч улучив у поперечину, Євгеній Пастух першим же дотиком перевірив на міцність стійку, Ілля Квасниця навіть забив, але з офсайду…

Проте «Минай» устояв. Щодо власних атакувальних дій він особливо не замислювався, лише Кораблін намагався щось створити за рахунок індивідуальних дій. Зате в обороні хлопці Володимира Шарана відпрацювали в поті чола, за що винагородою їм стала нічия. З іншого боку, закарпатці залишаються єдиним колективом, котрий у поточному розіграші УПЛ ще не відчув смаку перемоги…

РУХ – МИНАЙ – 0:0
Рух:
Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Плюман (Таллес, 56), Едсон (Пастух, 70), Сапуга, Соломон-Отабор (Руніч, 77), Климчук, Теслюк (Квасниця, 46).
Минай: Бандура: Булеза, Нємчанінов, Мельник, Солдат, Рогозинський (Ралюченко, 83), Кораблін, Вітенчук, Одарюк (Дмитрук, 67), Твердохліб, Гунічев (Вишневський, 73).
Попередження: Теслюк (30) – Рогозинський (23), Дмитрук (79), Кораблін (90+1).

footclub.com.ua