Турніри

Молодь

Мороз: «Минулий збір показав, що місце в складі на Євро-2024 (U-17) ні для кого не заброньовано»

2024-04-16 11:08

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2007 року народження), яка готується до фінальної частини Євро-2024 (U-17), завершила тренувальний збір, під час якого провела два спаринги проти команди Кіпру (2:0 та 1:2).

Підсумками роботи з офіційним сайтом УАФ поділився головний тренер синьо-жовтих Юрій Мороз:

– На минулому зборі, крім хлопців, які викликалися раніше, тренерський штаб також задіяв найближчий резерв. І можу сказати, що матчі проти Кіпру, особливо перший поєдинок, показали, що потенціал у цих футболістів є. Тому конкуренція в команді зростає, і місце в складі на чемпіонат Європи ні для кого не заброньовано.

А щодо другої гри, то в нас виникли певні кадрові проблеми, тому ми не могли проводити ротацію по ходу матчу, проте навіть незважаючи на негативний результат, хлопці старалися й ні в чому не поступалися супернику.

Самим збором я залишився задоволений, він був корисним як для гравців, так і для тренерського складу. Футболісти почали розуміти наші вимоги, принципи гри, і це добре напередодні Євро.

***

Нагадаємо, що в груповій стадії Євро-2024 (U-17) наша команда зіграє з Кіпром, Чехією та Сербією. У плей-офф вийдуть дві команди. Старт турніру – 20 травня.

uaf.com