Турніри

ЧС-2022

Мудрик і Бондар розповіли про насичену роботу збірної України у Словенії

Національна збірна України у своєму тренувальному таборі в словенському Брдо продовжує підготовку до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 із Шотландією. Своїми враженнями від тренувального процесу в Словенії поділилися гравці «Шахтаря» – півзахисник Михайло Мудрик, який після пошкодження повернувся до загальної групи, і захисник Валерій Бондар.

2022-05-09 14:00

Михайло Мудрик: «Чекав цього моменту, хотілося повернутися до тренувань у загальній групі. Усе добре, дуже дякую нашим лікарям, тренеру з фізпідготовки. Вони допомогли мені швидше відновитися.

У Словенії все на найвищому рівні, є необхідні умови для тренувань та підготовки до матчу. Щодо вечірньої двосторонньої гри, то це звична справа, ще одне тренування. У футбол грати завжди краще, ніж тренуватися».

Валерій Бондар: «Протягом цього тижня ми добре тренувалися. Працюємо над фізичними даними, бо попереду п’ять важких матчів, тож треба добре підготуватися.

Під час збору ми багато часу проведемо разом, будемо напрацьовувати ті чи інші моменти тактичного плану. Звісно, за тривалий час можна краще звикнути один до одного. Щодня працюватимемо не лише для перемоги на полі, а й задля того, щоб порадувати нашу націю, наших хлопців із ЗСУ. Дуже багато повідомлень отримуємо із цього приводу.

Моя мрія – поїхати до Катару, бо чемпіонат світу у футболіста може бути раз у житті. Це мета кожного гравця, який прибуває до збірної. Я вже виступав на молодіжному чемпіонаті світу, але турнір національних команд – зовсім інший рівень. Дуже хочеться туди поїхати.

Також хочеться, аби наші хлопці, наша нація, наша славна Україна перемогли. Ми також працюватимемо на футбольних полях, допомагатимемо нашій країні всім, чим можемо».

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

uaf.ua