Україна

Прем'єр-ліга

«Динамо» готується до матчу з «Ворсклою»

Після паузи у клубному футболі, пов’язаної з матчами національних команд, перша команда «Динамо» вже у повному складі поновила підготовку до матчів національної першості.

2023-09-15 16:40

Збірники повернулися до розташування команди у четвер. У цей день команда провела одне вечірнє тренування. Втім, після тривалої дороги додому збірникам був потрібен час на відновлення, тому основна підготовка до найближчого матчу почалася у п’ятницю.

Цього дня у розкладі роботи киян було заплановане одне практичне заняття, яке було відкритим для представників ЗМІ. Тренуванню передувало доволі тривале теоретичне заняття.


Робота на полі почалася з розминки, під час якої тренер з фізпідготовки запропонував гравцям цікавий та різноманітний комплекс вправ, спрямований на розвиток як спритності, так і сили.

Далі команда працювала над комбінаціями, розвитком та завершенням атак. Після цього всі голкіпери тренувалися окремо, а польові гравці працювали над утриманням м’яча під пресингом. Згодом робота продовжилася вже з голкіперами. Команда працювала над тактикою враховуючи стиль гри найближчого суперника.


За індивідуальною програмою тренувався Олександр Тимчик. Не брали участь у тренуванні Костянтин Вівчаренко, Володимир Шепелєв та Микола Шапаренко. Останній, нагадаємо, пропустив матчі збірної з Англією та Італією через пошкодження. Натомість до роботи з першою командою залучений гравець юнацького складу Тарас Михавко.


У найближчі два дні «біло-сині» проводитимуть тренування у вечірній час. Напередодні гри з «Ворсклою» команда лишиться на базі. У день матчу гравців очікує завершальне передігрове теоретичне заняття.

Нагадаємо, поєдинок «Динамо» – «Ворскла» відбудеться у понеділок, 18 вересня. Початок гри на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського – о 17:00. 

fcdynamo.com