Україна

Прем'єр-ліга

ТМ. Динамо (Київ) – «Динамо» (Тбілісі) 0:0. Звіт про матч

У рамках навчально-тренувального збору, що київське «Динамо» проводить у Туреччині, «біло-сині» провели черговий контрольний матч. Суперником підопічних Олександра Шовковського стали одноклубники з Тбілісі.

2024-02-13 18:07

Спаринг проходив із першої до останньої хвилини під сильною зливою, через що дренаж стадіону не справлявся з великою кількістю води, і обидві команди мали серйозні проблеми при комбінаційній грі.

За такої погоди сподіватися на гостру гру у виконанні обох команд та велику кількість моментів було марно. У тбілісців у руки Бущану здалеку пробив Сантіс, у динамівців постріл Бражка був заблокований, а після удару Буяльського та рикошету м'яч полетів повз ворота. Ще в одному епізоді Шапаренко вивів Кабаєва до воріт, але той не поцілив у рамку.

Незадовго до перерви той же Сантіс цілком міг відкривати рахунок, але після його удару в кут м'яч просвистів зовсім поруч зі стійкою. У підсумку, на відпочинок команди пішли, так і не спромігшись відкрити рахунок.

Відразу із поновленням гри хороший момент створив Кабаєв, пробивши в кут, але захисник підстрахував голкіпера та вибив м'яча подалі. Біля протилежних воріт після удару Гоцирідзе довелося вступати у гру Нещерету, який замінив у воротах Бущана.

Динамівці намагалися діяти активно попереду, але свої корективи вносили погодні умови, за яких захищатися, безперечно, було легше, ніж будувати атаки. На 73-й хвилині склад «біло-синіх» максимально оновився, але з небезпечними моментами не складалося – за відведений час заслуговує згадки хіба що неточний удар Супряги.

У підсумку, 0:0 – суха нічия під потужною зливою. Попереду в динамівців тренувальні дні, за якими на «біло-синіх» чекають спаринги з молдавськими «Петрокубом» та «Шерифом».

ДИНАМО (Київ) – ДИНАМО (Тбілісі) – 0:0
Динамо Київ:
Бущан (Нещерет, 46), Караваєв (Гусєв, 73), Михавко, Попов (Сирота, 73), Вівчаренко (Дубінчак, 73), Бражко, Шапаренко (Царенко, 35; Дячук, 73), Волошин (Беніто, 67), Кабаєв (Діалло, 73), Буяльський (Пономаренко, 73), Ванат (Супряга, 73).
Динамо Тбілісі (стартовий склад): Макацарія, Каландадзе, Кіке Лопес, Акпудже, Майсурадзе, Романовські, Ломінадзе, Сімон, Сіхарулашвілі, Оскар Сантіс, Акіла.
Попередження: Бражко (16), Волошин (63) – Майсурадзе (32), Ломінадзе (39), Іобашвілі (85).

fcdynamo.com