Україна

Прем'єр-ліга

Поздєєв: «Ми переграли «Зорю» і по моментах, і по руху, по тиску. Але не вистачило майстерності»

2024-05-10 09:26

Виконувач обов’язків головного тренера «Колоса» Олександр Поздєєв в ефірі УПЛ-ТБ прокоментував поразку від «Зорі» (0:1) у перенесеному матчі 15-го туру УПЛ.

– Хлопці дуже гарно попрацювали. Я вважаю, що ми переграли суперника і по моментах, і по  руху, по тиску. Подарували гол, дали фору, не змогли відігратися. Моменти були.

У мене до хлопців тільки повага. У них дуже велике бажання змінити ситуацію, вигравати ігри. Сьогодні склалося так. У нас були моменти, не змогли реалізувати. Але сам рух, настрій – намагалися грати 1-м номером, атакувати. Мені сподобалася гра.

– Яку установку давали команді?
– Конструктивно грати, слідкувати за балансом оборони й атаки, атакувати, бути агресивними, бути напористими, грати в прийом, не давати зазорів.

У нас така ситуація, вона сама вимагає активних рухів, діставати з себе ще більше. Тому тут дуже проста установка. Всі хочуть вигравати. Тому настрій був тільки на перемогу. На жаль, сталося, як сталося.

– Це ваша друга гра. В чому ви помітили прогрес команди?
– Особисто для себе я помітив, що ми почали краще розуміти, як ми граємо з м'ячем, як ми граємо без м'яча. Я бачу велике бажання у хлопців. Вони хочуть працювати, вони готові працювати.

У нас дуже схожі погляди на футбол з багатьма. Я бачу прогрес у тому, що ми граємо агресивніше, вище, у нас є нагоди. Наразі не склалося.

– Чого не вистачило, на вашу думку, задля реалізації цих моментів, які створила сьогодні команда?
– Напевно, трошки майстерності не вистачило. Це такі мікромоменти, які вирішують гру. У «Зорі» до 90-ї хвилини був, умовно кажучи, один тільки випад – і то ми його самі штучно створили. І вони його реалізували.

Ми насідали, «Зоря» 5 захисниками оборонялася, було важкувато вскривати. Але ми намагалися. Не вистачило трошки майстерності. Це напрацьовується на тренуваннях. Кількість повторень перейде в якість. Але потрібно, щоб ця кількість була.

footclub.com.ua