Україна

Прем'єр-ліга

Рух – Кривбас 1:1. Україна, 24-й тур. Звіт

На «Арені Львів» «Рух» і «Кривбас» не змогли виявити переможця – цікава гра завершилася унічию.

2024-04-13 20:17

Початок гри залишився за господарями. Вони майже одразу почали «високо» зустрічати «Кривбас» та включати щільний пресинг. Тому не дивно, що перший момент створили саме вони. Плюмена вивели один на один з Маханьковим, але наш воротар зіграв бездоганно, та ногою парирував удар низом. Поступово ми відсунули гру від своїх воріт та провели декілька перспективних атак.

Зазначимо: у ці хвилини рухівці грали аж занадто жорстко. На щастя, Кузик після одного з таких епізодів після стрибку в ноги зумів продовжити гру, а от Іліч пізніше все ж був замінений, вийшов Бізімана. Перший удар «Кривбасу» відбувся у середині тайму, коли розпочав пристрілку Бандейра, але вийшло дуже неточно. Згодом фірмовий обвідний удар лівою виконував Кузик – трохи неточно.
Гра перейшла в центр поля: було багато боротьби та коротких і середніх передач між двома карними майданчиками без загострення. Обидва суперники грали обережно, усі прекрасно розуміли ціну помилки. Небезпечно було біля наши воріт після кутового на 41 хвилині, коли м?яч відскочив на Дідика, але той з хорошої позиції, щоправда спиною до воріт, пробив над поперечиною.

«Кривбас», терпів, чатував свій момент, і ми його дочекались. На 45 хвилині Бандейра віддав чудову розрізну передачу у штрафний на хід Кожушку. Олег випередив захисника, обіграв Ледвія та з гострого кута відправив снаряд у ворота – 0:1. Перший офіційний гол Олега у 2024 році.

Другий тайм розпочався з моменту Плюмена, який з непоганої позиції у ворота не влучив. «Кривбас» відповів потужним ударом Вакулка з середньої дистанції, але Ледвій був на місці. «Рух» заволодів мінімальною ініціативою, й у середині тайму йому пощастило відігратись. Таллеса вивели на побачення з Маханьковим, й бразилець, перегравши кіпера, відправив м?яча у порожні ворота – 1:1.

Криворіжці пішли вперед, і вже рухівцям довелось захищатись великими силами. Соса непогано стріляв низом метрів з 30, але Ледвій парирував м?яча. Остання 10-хвилинка пройшла в обопілних атаках, кожен суперник жадав вирвати перемогу, але фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию - 1:1.

РУХ – КРИВБАС – 1:1
Голи:
Таллес (73) – Кожушко (45).
Рух: Ледвій, Слюбик, Холод, Сич, Дідик, Роман (Лях, 78), Пастух, Таллес, Федор (Притула, 89), Плюмен (Руніч, 79), Теслюк (Квасниця, 59).
Кривбас: Маханьков, Бандейра, Бескоровайний (Сантіні, 46), Стецьков, Дібанго, Іліч (Бізімана, 37), Вакулко (Луньов, 81), Кузик (Понєдєльнік, 81), Микитишин (Хомченовський, 59), Соса, Кожушко.
Попередження: Роман (17), Сич (29), Теслюк (40), Дідик (43) – Бескоровайний (11), Бандейра (90+3).

fckryvbas.com