Україна

Прем'єр-ліга

Маханьков: «Попереду у «Кривбаса» лобові матчі – «Дніпро-1», «Полісся», «Динамо»

2024-05-01 09:22

Голкіпер «Кривбасу» Володимир Маханьков в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від перемоги в матчі 26-го туру чемпіонату України над «Металістом 1925» (3:0).

– Хотіли вже з перших хвилин показати, що граємо вдома. Одразу заволоділи ініціативою. Добре, що забили швидкий гол. Він нам допоміг.

– Згоден, що підтримка вболівальників – це щось неймовірне? 

– Так, і ми їм дуже вдячні за таку підтримку! Дійсно, у Кривому Розі класні фани, не хотіли нас відпускати після фінального свистка (посміхається). Важливо їм приділяти увагу. Ми їх сьогодні порадували гарною грою та переможним результатом.

– Боротьба за місця в Лізі чемпіонів тільки починається? 

– Думаю, так. Попереду лобові матчі – «Дніпро-1», «Полісся», «Динамо». Також буде непростим поєдинок з «Минаєм». Але ми налаштовані набрати максимум очок. УПЛ – дуже конкурентний чемпіонат. Ви ж бачите, кожна команда може втратити бали проти будь-кого. В нашій команді крута атмосфера, всі об?єднані однією метою.

– Ти відіграв «на нуль». Чи додає це впевненості?
– Це дуже важливий момент для мене. Хотів зіграти «на нуль» якнайшвидше. За цей місяць зіграв достатньо матчів, аби набрати цю впевненість. Мотивація зашкалює, хочу продовжувати працювати. Сподіваюсь, в наступних матчах також зіграємо «на нуль».


fckryvbas.com