Україна

Прем'єр-ліга

Дахновський: «Якби «Верес» переміг – це було б несправедливо»

2024-04-22 14:38

В матчі 25-го туру Прем’єр-ліги рівненський «Верес» вдома розійшовся миром з «Дніпром-1» (1:1). Півзахисник рівнян Віталій Дахновський розповів, чому господарям не вдалося схилити шальки терезів на свій бік.

– Я забив свій другий гол в поточному сезоні. Ми вдало зіграли у відборі, змусили помилитися Олександра Сватка, й мені залишилося тільки реалізувати свій вихід віч-на-віч з воротарем гостей. Все ж, на мій погляд, якби ми взяли гору, то це було б несправедливо по відношенню до «Дніпра-1».

До речі, підопічні Юрія Максимова також зрівняли рахунок, скориставшись нашою колективною помилкою. Ось чому я дотримуюся точки зору, що обидві команди не награли на перемогу. Чому? Можливо, боялися програти, тому діяли скуто, а це, як часто буває в таких випадках, призводило до технічного браку.

Переконаний, що учасники матчу залишилися незадоволені, як своєю грою, так й результатом. Адже дніпряни налаштовані зійти на п'єдестал пошани, а ми – якомога швидше залишити зону вильоту. Прикро, що знову не перемогли, але ще не все втрачено. Я вірю, що для «Вереса» все закінчиться добре.

Попереду у «Вереса» вирішальні поєдинки з сусідами по турнірній таблиці – «Минаєм», «Олександрією», «Металістом 1925».

В поточному сезоні Віталій Дахновський провів за «Верес» 13 матчів і став автором двох забитих м'ячів.

sport.ua