Україна

Прем'єр-ліга

Пердута: «11 на 11 «Ворскла» грала трошки краще»

2024-04-15 11:52

Захисник «Ворскли» Ігор Пердута прокоментував поразку від «Шахтаря» (0:1) у 24-му турі УПЛ.

– Поспілкувалися з Долганським. Він сказав, що в нього залишилася якась недосказаність. Якщо в 1-му таймі підопічні виконували установку, то коли залишилися в більшості – щось пішло не так. На вашу думку, що?

– «Шахтар» десь глибоко сів. Ми поки не можемо вскривати таку оборону, нам важко. Мені здається, 11 на 11 ми трошки краще грали. Якось розгубилися, не кожну гру ти граєш у більшості проти «Шахтаря». Але нічого страшного, працюємо далі.

Добре, що вболівальників стільки багато було, подяка їм дуже велика за те, що вони нас підтримують. Думаю, надалі ми будемо робити все можливе, щоб їх радувати більше.

– Збоку здавалося, що навіть поле не давало можливості розігнатися, як треба.
– Поле для двох команд однакове. "Шахтар" розганявся, а в нас трошки була скомканість. Впевненості якось не вистачає нам, тому що в нас більшість, нам треба спокійно розігрувати м'яч і доводити до логічного кінця. Не виходило. Думаю, на тренуваннях попрацюємо над цим компонентом.

– Через місяць фінал Кубка. Які, на вашу думку, треба зробити головні висновки після першої зустрічі з «Шахтарем»?

– Тренери нам підкажуть. Будемо максимально свої сили віддавати. Якісь деталі, думаю, нам підкаже тренерський штаб, що ми сьогодні неправильно робили, щоб на наступну гру в нас більше виходило все, – сказав Пердута в коментарі «УПЛ ТБ».

footboom1.com