Україна

Прем'єр-ліга

В разі виходу до єврокубків «Кривбас» розглядає варіант із Німеччиною

2024-03-29 15:44

Віце-президент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін відповів на питання журналіста Ютуб-каналу «Україна на часі». Найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

Про єврокубки
– Ми вийдемо в єврокубки і будуть якісь зміни? Так не буває. Щоб вийти в єврокубки треба зміни вже зараз. Ми вже шукаємо додаткових спеціалістів у клубну структуру, десь розширюємось як окремий департамент маркетингу. Зараз дуже багато проводимо роботи: на наших клубних аренах, з нашими партнерами. Треба підходити до єврокубків готовими. На жаль, не всі українські клуби так роблять. Так сталось вже, якщо брати попередні сезони.

Де «Кривбас» буде грати, якщо вийде в єврокубки
– Наразі ми вже більш конкретно пропрацьовуємо варіант грати в Німеччині. По-перше, там багато промислових міст, таких як Кривий Ріг. По-друге, багато клубів зі схожою історією. Навіть гранди, які знаходяться зараз на межі зникнення. Для них історія з відродженням «Кривбасу», як промінець надії, що і в них все буде добре. Нехай через 7 років, але все буде. Також розглядали варіант грати в Польщі та навіть в Англії. Так, Британія – це далеко, але там сильно люблять футбол, та й в цілому дуже підтримують Україну, тому ми ще можемо повернутися до цього варіанту. 

Про ремонт стадіону «Гірник»
– Стадіон ми майже добудували. Нова трибуна готова на 80 відсотків. Якби не війна, то їх було б вже дві та був підігрів поля. Плануємо розпочати будівництво ще однієї трибуни з фундаменту, який буде виконувати ще одну важливу функцію – бомбосховище. Це дозволить збільшити кількість глядачів на стадіоні.

Про можливих суперників «Кривбасу» в єврокубках
– Для мене все чітко і ясно: «Ліверпуль», «Барселона». Це було б кайфово побачити «Кривбас» на полі проти цих топ-клубів. Але саме у Кривому Розі. Ми ж вже грали нещодавно з дівчатами, ЖФК «Кривбас», в Лізі чемпіонів. Але прибутку від цього взагалі ніякого, тільки витрати.

fckryvbas.com