Україна

Прем'єр-ліга

Дулуб: «ЛНЗ прогресує з кожним матчем»

2024-04-16 09:28

В поєдинку 24 туру чемпіонату УПЛ ЛНЗ переміг «Верес» 1:0 і закріпився в середині турнірної таблиці.

Головний тренер черкащан Олег Дулуб поділився враженнями від сьогоднішнього протистояння:

– Напередодні поєдинку я говорив підопічним, що легкої гри з «Вересом» не буде. Проаналізувавши всі матчі рівнян у весняній частині сезону, вважаю, що вони не заслуговують на місце серед аутсайдерів.

Нинішній «Верес» – це тренерська команда, відчувається, що під орудою Олега Шандрука вона стала грати в інший футбол, ніж за його попередника: високо пресингує, часто використовує вертикальні передачі, має швидкі фланги. А завдяки добре проведеній селекційній роботі, з'явилася гостра конкуренція за місце в старті.

– І все ж, сьогодні саме черкащани святкували вікторію, хоча й провели два різні тайми.
– На жаль, надмірне бажання гравців проявити себе в домашніх стінах знову стало на заваді й призводило до помилок. Доречною виявилася перерва під час якої вдалося достукатися до підопічних й після виходу на поле поступово скутість в їхніх діях зникла. Допоміг повірити в свої сили й швидкий гол Олексія Хобленка після гострого контрвипаду. Невдовзі могли закрити гру, але не скористалися кількома слушними нагодами. А під завісу, коли гості «освіжили» свій склад ледь не пропустили. Нашим союзником став каркас воріт.

– Такі перепади в грі свідчать, що ЛНЗ ще бракує стабільності?
– Слід врахувати, що нам сьогодні не змогли допомогти кілька ключових виконавців. До того ж, недавно лави ЛНЗ поповнила група легіонерів з різних континентів, різних футбольних шкіл. З кожним матчем ми прогресуємо, але ще потрібно трішки часу, аби гравці краще розуміли одне одного.

sport.ua