Україна

Прем'єр-ліга

Вишняк: «Колос» опинився в непростій ситуації. Беру на себе повну відповідальність за те, що відбувається»

2024-04-15 15:11

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк в коментарі УПЛ ТБ оцінив гру 24-го туру чемпіонату України проти «Полісся» (0:1).

– Враження від гри позитивні. Ми створили моменти, і достатньо, щоб не програти. Це, як мінімум. Але, звичайно, результат і пропущений м'яч – це повний негатив. Я вважаю, що команда сьогодні зробила все, що могла, за що я їй дуже вдячний. Але ми програли, за що я беру повну відповідальність на себе, тому що затягується ця смуга.

Я не бачу у хлопців байдужості. Вони не опускають руки, але багато таких болючих поразок, які дуже складно переживати. На останніх хвилинах пропущені м'ячі, звичайно, б’ють по психології. Аналізувати це, розбиратися теж непросто.

Я сподіваюся, що ми будемо набирати очки. Але звичайно, що велика щільність в турнірній таблиці, і все може бути. На жаль, що ми опинилися в непростій ситуації. Але треба боротися, іншого шляху немає. Я беру повну відповідальність за те, що відбувається, за той результат, який є. Ще раз кажу: на мені відповідальність. Тому я це прекрасно розумію.

footclub.com.ua