Україна

Прем'єр-ліга

Україна, 7-й тур. Чорноморець – Полісся 1:0. Звіт

Перемогу господарям приніс гол Олександра Васильєва, який завдав шикарного удару зі штрафного.

2023-09-16 18:40

У цьому поєдинку зустрічалися команді, які мали абсолютно дві протилежні серії. Чорноморець двічі поспіль програв в рамках УПЛ, а Полісся тричі поспіль перемогло, тому одна з цих серій мала завершитися.

Вже на 13-й хвилині Чорноморець повів у рахунку. Васильєв чудово пробив зі штрафного по воротах у дальній кут, Бойко хоч і стрибав у той кут, лише доторкнувся м'яча, і той від перекладини залітав у ворота.

В середині першого тайму команди обмінялися моментами. Навіс зі стандарту від Полісся до штрафного майданчика Чорноморця - Брагару вибив м'яч прямо перед Шабановим. А потім Ієде прострілював у штрафний майданчик, гравці Полісся перевели м'яч, але прямо в ноги Бойчука, який бив по воротах у дальній кут і Бойко встиг зреагувати та перевести м'яч на кутовий.

На старті другої половини житомирці створили декілька небезпечних моментів, однак Чорноморець зумів зберегти ворота «сухими». Полісся продовжувало тиснути на ворота господарів, але м'яч відмовлявся залітати у ворота.

Яскравим прикладом цього став момент, коли Ієде вибив м'яч головою з лінії воріт після удару через себе від Макуани. Таким чином забити підопічні Калитвинцева так і не змогли. Фінальний свиток зафіксував перемогу Чорноморця.

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ПОЛІССЯ – 1:0
Гол:
 Васильєв (13).
Чорноморець: Варакута, Брагару, Єрмаков, Гучек, Путря, Шпорн, Васильєв, Кузик (Авагімян, 74), Бойчук (Дада, 73), Ієде, Штогрін.
Полісся: Бойко, Смоляков, Шабанов, Чоботенко, Кравченко, Танковський, Крушинський (Кушніренко, 46), Янаков (Макуана, 46), Аріелсон (Грицук, 46), Назаренко (Козак, 74), Будківський.
Попередження: Бойчук (66) – Шабанов (39), Смоляков (72), Бойко (81), Грицук (81), Танковський (90+1).

ukrfootball.ua