Україна

Прем'єр-ліга

Бізімана: «Дербі – завжди складна гра для обох команд»

2024-05-05 16:48

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Джихад Бізімана поділився думками стосовно прийдешнього виїзного матчу 27 туру УПЛ проти «Дніпра-1», який відбудеться 6 травня о 13:00.

– Який настрій у команди після впевненої перемоги над «Металістом 1925»?
– Перемога над «Металістом» принесла команді гарний настрій. Проте попереду в нас ще чотири останні матчі, які ми повинні провести дуже добре. Необхідно забути про попередній матч та сфокусуватися на майбутніх зустрічах.

– Попереду – дербі проти «Дніпра-1». Чи є принциповим для тебе цей поєдинок?

– Авжеж, кожна гра важлива. Так, це дербі, особлива гра для нас, такі матчі завжди хвилюючі. Тож вже скоро ми вирушимо до Дніпра і зробимо все можливе, щоб перемогти. 

– Невдала серія дніпрян говорить про щось?

– Я так не думаю. Коли річ йде про дербі, то ти не думаєш про попередні невдалі матчі. Дербі – це зажди складна гра для обох команд. Тож ми не повинні звертати увагу на попередні матчі дніпрян. Наше завдання – поїхати, викластися на сто відсотків та йти до перемоги.

– Які сильні сторони можеш виділити у «Дніпра-1»?

– Розумію, що це гідна команда, там є сильні гравці, але я не так багато знаю про них. Наразі всі ці дні ми аналізуємо та розбираємо суперника. Вже після його вивчення ми будемо знати про «Дніпро-1» більше ігрових деталей.

– Чи можна цей матч назвати ключовим у битві за бронзу чемпіонату?
– Я вважаю, це всім зрозуміло: якщо ми виграємо цей матч, то будемо більш впевнені у боротьбі за бронзу. Так, це одна з вирішальних битв. Але наразі кожна гра важлива. Ми зробимо усе, що можна, щоб після 30 туру у «Кривбасу» був гідний результат в таблиці.

fckryvbas.com