Україна

Прем'єр-ліга

Ярмоленко: «Якщо ми не виграємо чемпіонат, то треба буде закрити рота і слухати всю критику»

Півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко в коментарі Youtube-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital» розповів про останні матчі киян та озвучив цілі команди.

2023-10-02 11:05

– Як проходили дні після поразки від «Оболоні»?
– Звичайно, важко. Погравати завжди неприємно, критика – заслужена. Ми не маємо права програвати взагалі нікому. Тренувалися, працювали. У таких випадках іншої дороги немає. Потрібно працювати, слухати головного тренера та перемагати.

– Сьогодні забили чотири. Хотів спитати про один гол, тому що Караваєв не зізнається: це був вихід на ближню стійку і зрізка головою – це як на Євро?
– Вам треба йти аналітиком в якусь команду, вже нас розкусили. Тому будемо змінювати щось, наступного разу буде на дальню стійку йти.

– Був такий момент, коли ви думали, що третій гол вже можна не забити?
– Якщо чесно, то на футбольному полі про це не думаєш, що можеш не забити. Ти бачиш, що можна забити і намагаєшся цими моментами скористатися. Сьогодні нам це вдалося, і ми перемогли. Думаю, що зараз взагалі чемпіонат України дуже цікавий для вболівальників, тому що всі втрачають очки. Немає такого, як раніше, що гра на одні ворота, хтось відбивається на 0:0. Зараз цікаво грати проти всіх. Чемпіонат вирівнявся і думаю, що для вболівальників цікаво дивитися такий футбол.

– Турнірна таблиця. Ви дивитеся в неї, чи поки не дограли перенесені матчі не рахуєте ці потенційні очки?
– Ні, очки поки не рахуємо. У нас задача – виходити і перемагати в кожній грі. Ми вилетіли з Кубка, вилетіли з єврокубків. Розуміємо, що інших ігор в нас немає та інших відмазок у нас вже не буде. Якщо ми не виграємо чемпіонат, то треба буде закрити рота і слухати всю критику, яку люди на нас виливатимуть. Це всі хлопці розуміють і ви бачити, що на футбольному полі у бажанні точно нікому не дорікнеш.

dynamomania.com