Україна

Прем'єр-ліга

Україна, 17-й тур. Кривбас – Зоря 2:2. Звіт

Господарі були ближчими до перемоги, але не реалізували кілька класних моментів, а гості у свою чергу показали характер. У результаті – дуже бойова нічия.

2023-12-09 17:40

Початок поєдинку залишився за криворіжцями. Вже в дебюті Кузик після помилки захисника мав забивати, але з гострого кута пробив над воротами. «Кривбас» продовжив тиснут: та досяг свого вже згодом. Рябов віддав класну довгу передачу на хід Задераці. Макс вийшов один на один, та стріляв у дотик, Сапутін парирував м?яча, але з добиванням Кожушка впоратись був безсилий. 1:0 - і згодом ще один момент біля воріт гостей: Ілич відібрав снаряд у опонента та потужно проюїбивав у кут – воротар врятував луганців.

Червоно-білі продовжували міцно тримати перевагу у себе в руках. На 19 хвилині після кутового Чурко притримав у власному штрафному Понєдєльніка. Арбітр призначив пенальті, але після обговорення моменту з колегами на VAR рішення скасував. «Зоря» за півтайму запам?яталась тільки ударами з середньої дистанції Алефіренка і Боля.

Але все ж господарі виглядали набагато краще до перерви. Та цілком закономірно забили вдруге! Активний Кожушко пробивав з меж карного майданчика – удар заблокували, але Понєдєльнік після відсоку від суперника щосили вгатив під поперечину – 2:0!

«Зоря» за декілька хвилин реалізувала свій чи не єдиний. Герреро вдався потужний і точний удар здалеку – 2:1.

Другий тайм знову розпочався з атак «Кривбасу». Дібанго у дебюті промчав флангом та стріляв у дальній кут трохи неточно. За десять хвилин знову момент у Кожушка! Приходько, який тільки-но з?явився на заміну класно віддав врозріз. Вихід тет-а-тет, Олег вже обіграв кіпера, але влучив у захисника, який знаходився на лінії воріт… Поряд був Кузик, але Кожушко вирішив пробивати сам.

Луганці поступово вирівняли гру та почали загрожувати воротам криворіжців. Небезпечно пробивав Горбач, а після моменту Джордана, який пробивав впритул господарів реально врятував Кліщук. Активність суперника, на жаль, принесла йому результат згодом. Після подачі з кутового Батагов поцілив у ближній кут - 2:2

Криворіжці понеслись вперед забивати втретє, але ледь не пропустили контратаку. Горбач пробачив нас після після флангової передачі. Гострий удар прийшовся вище воріт. 

КРИВБАС – ЗОРЯ – 2:2
Голи: Кожушко (11), Понєдєльнік (40) – Герреро (42), Батагов (78).
Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік, Рябок, Стецьков, Нябейє, Д.Кузик (Хомченовський, 83), Іліч (Вакулко, 83), Бізімана, Дебелко (Приходько, 61), Задерака (В.Блізніченко, 74), Кожушко (Устименко, 83).
Зоря: Сапутін, Снурніцин, Батагов, Біль, Кирюханцев (Джордан, 68), Нагнойний (Данченко, 46), Мишньов (Бугай, 59), Чурко, Антюх (Мічін, 76), Герреро, Д.Алефіренко (Горбач, 46).
Попередження: Вакулко (84) – Мишньов (28), Батагов (80).

fckryvbas.com