Україна

Прем'єр-ліга

Рух – Металіст 1925 1:1. Україна, 6-й тур. Звіт

Після перенесеної гри з «Дніпром-1» у шостому турі «Рух» вдома приймав «Металіст 1925». 

2023-09-03 21:31

З перших хвилин «рухівці» почали активно пресингувати та створили кілька небезпечних нагод: Плюман зі штрафного пробив повз ворота, а згодом і удару головою Юрія Климчука також не вистачило точності.

Далі малюнок гри суттєво не змінився і «жовто-чорні» продовжили атакувати. Зокрема, Таллес небезпечно бив здалеку, а потім небезпечно зі штрафного пробив Климчук – воротар впорався з цією спробою.

Втім «Металіст 1925» знайшов свій шанс у контратаці: на 25-ій хвилині ексгравець «Руху» Ростислав Русин втік від захисників львів’ян, змістився у центр і поцілив у нижній кут. Але вже за чотири хвилини «Рух» провів атаку правим флангом, звідки Марко Сапуга прострілив у штрафний майданчик, а Максим Жичиков зрізав м’яч у свої ворота. Після цього «жовто-чорні» забрали м’яч під свій контроль і мали кілька моментів, але не реалізували їх.

У другому таймі «Рух» атакував ворота «Металіста 1925», але ці атаки не мали завершення. Серед небезпечних нагод можна виокремити дальній постріл Богдана Слюбика, після якого м’яч просвистів повз дальню дев’ятку.

Згодом Ілля Квасниця на дриблінгу пройшов у штрафний майданчик і прострілив вздовж воріт: Василь Руніч не дістався до м’яча, а Соломон не добив у ворота сферу, яка відскочила до нього. Перед цим на 72-ій хвилині матчу харків’яни залишились в меншості після вилучення Ярослава Мартинюка. Але «жовто-чорні» не використали свої моменти.

В підсумку – нічия 1:1, і «Рух» продовжує свою безпрограшну серію, яка тепер триває 9 ігор (5 перемог та 4 нічиїх).

РУХ – МЕТАЛІСТ 1925 – 1:1
Голи:
Жичиков (29, автогол) – Русин (25).
Рух: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Руніч, 80), Сапуга, Таллес (Пастух, 69), Плюман (Соломон, 57), Теслюк (Квасниця, 57), Климчук.
Запас: Паньків, Слюсар, Лях, Холод, Мисик, Альваренга, Столярчук, Довгий,
Металіст 1925: Мозіль, Жичиков, Безуглий, Курило, Червак, Габелок, Русин (Фарина, 76), А.Ткачук (Дмитренко, 46), Мартинюк, Юсов (Ременюк, 60), Сидоров (Чирук, 83).
Запас: Сидоренко, Потімков, Коваленко, Рудавський, Абдуллаєв, Ногейра,
Попередження: Дідик (66), Руніч (87) – Мартинюк (62), Жичиков (66).
Вилучення: Мартинюк (72, друге попередження).

fcrukh.com