Україна

Прем'єр-ліга

ЛНЗ – Верес 1:0. Україна, 24-й тур. Звіт

Три очки у матчі, який переривався повітряною тривогою, черкаському клубу забезпечив гол Олексія Хобленка. Завдяки цій перемозі ЛНЗ зрівнявся з «Чорноморцем». 

2024-04-15 18:30

ЛНЗ приймав «Верес» на «Черкаси-Арені». Чекали на бойовий матч, оскільки обидві команди дуже потребують очків. Проте стартовий відрізок та весь перший тайм не вразили. Суперникам явно не вистачало креативу. Як наслідок – лише кілька напівмоментів.

А невдовзі після того, як команди пішли в роздягальні, пролунав сигнал повітряної тривоги, через що перерва затяглася майже на 35 хвилин.

Тривала пауза пішла на користь господарям. Щойно розпочався другий тайм, як підопічні Олега Дулуба провели швидку атаку і Хобленко відкрив рахунок, замкнувши флангову передачу.

Цей гол розкрив гру. «Верес» помітно активізувався в атаці, та й футболісти ЛНЗ на куражі сміливіше побігли вперед. Причому у них спочатку виходило явно краще. Принаймні вже до 60-ї хвилини голкіпер «Вереса» Когут записав у свій актив два сейви після дальних пострілів черкащан. Втім, був і шанс гостей, але небезпечний удар Балана заблокували захисники ЛНЗ. А на 72-й хвилині свою майстерність продемонстрував уже голкіпер господарів – Кучеренко парирував удар Шастала о дев'ятці.

Кінцівка вийшла досить напруженою. «Верес» не збирався здаватися, і міг врятувати гру, але після удару Кльоца на 88-й хвилині м'яч влучив у перекладину.

Отже, 1:0 на користь господарів. Можна сказати, рівний матч. 

ЛНЗ – ВЕРЕС – 1:0
Гол: Хобленко (49).
ЛНЗ: Є. Кучеренко, Стасюк, Саліху, Муравський, Норенков, Яшарі, Бар (Рибалка, 86), Тілль (Ейнел, 70), Г.Пасич, Хобленко (Прядун, 86), Наумець (С.Шестаков, 62).
Верес: Когут, Шевченко (М.Шестаков, 82), Вовченко, Курко, Балан, Кухарук (Кльоц, 73), О.Кучеренко, Шастал (Дахновський, 73), Яго, Морозко (Шарай, 65), Мрвальєвич (Гайдучик, 65).
Попередження: Кухарук (38).

15 квітня 2024 18:11

http://footclub.com.ua

footclub.com.ua