Україна

Прем'єр-ліга

По: «Кривбас» із користю використовує перерву на матчі збірних»

2024-03-25 17:51

Івуарійський півзахисник криворізького «Кривбасу» Жан По – про перемогу в домашньому контрольному матчі над «Олександрією» – 5:2.

– Жане, вітаємо з перемогою та забитим голом. Якою вийшла гра?
– По-перше, це була гарна гра, тому що «Олександрія» – чудова команда. Тож, ми винесемо деякі корисні моменти з матчу. До того ж, ми перемогли, тому щасливі. Адже кожна перемога дуже важлива. Зараз ми йдемо далі, продовжуємо тренування та підготовку до наступних поєдинків.

– Усі отримали достатньо ігрової практики. Наскільки це важливо?
– Так, це була чудова гра для нас. До того ж, зараз перерва в УПЛ на матчі національних збірних, і ми використовуємо з користю цей час, є можливість попрактикуватися. Тому це дуже здорово для кожного, адже кожен зіграв по 60 хвилин.

– Як прокоментуєш гру суперника?
– Вони грали добре, я вже знайомий з цим опонентом. «Олександрія» – це чудова команла, вони знають, як грати у футбол. Але сьогодні, ми гарно попрацювали і отримали результат. Для нас це найважливіше. Бажаю супернику успіхів в подальшому.

– Як проходить підготовка до «Вересу»?
– Можу сказати, що саме зараз ми сприймаємо кожну гру, як фінальну. Авжеж, ми будемо намагатися здобути максимальний результат. Тож продовжимо сумлінно працювати кожного дня.

fckryvbas.com