Україна

Калейдоскоп

Допомога для Героїв та чотирилапих захисників України

Повномасштабна війна в Україні триває вже більше півтора року, і героїчні люди, що стали на захист нашої країни, потребують безперервної щоденної підтримки.

2023-09-14 13:25

Різноманітні запити на гуманітарну допомогу від наших військових надходять до ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс ледь не щоденно. У черговому зверненні від Міністерства оборони, Прикордонних військ та Головного управління розвідки наші військові запросили партію солодких напоїв. Скоординувавши всі процеси в максимально стислі терміни, вантаж було зібрано та трьома фурами відправлено за призначенням. А прикордонники в якості бонусу отримали ще більше тони якісного корму для собак, які так само стоять на сторожі нашого з вами спокою та відбивають атаки окупантів.


«Фонд братів Суркіс спільно з ФК «Динамо» (Київ) відгукнувся на ще один запит від військових, які боронять нашу країну від агресора, – говорить директор з розвитку ФК «Динамо» (Київ) Максим Радуцький. – Серед захисників великою популярністю користуються холодний чай, «Кока Кола», «Фанта», «Спрайт» – ці напої підіймають настрій, та втамовують спрагу. Уже не вперше до нас звертаються військові саме з подібним запитом, раніше ми вже відправляли до них шість фур, і попит на них постійний. Зараз ми намагалися максимально оперативно відреагувати, опрацювати запит – і ось відправляємо вантаж за призначенням.

Також, оскільки одна з машин із напоями їде до прикордонних військ, то не залишаємо без уваги і друзів наших менших, і передаємо більше тони якісного корму для собак, які так само самовіддано боронять наші кордони. Тож намагаємося задовільнити абсолютно всі запити, які надходять від наших захисників.

А вони надходять ледь не щодня. Компонуємо маленькі запити у великі, із десяти маленьких робимо один великий – і виконуємо його максимально оперативно, наскільки це можливо. Кожного дня, 24/7, ми на зв’язку зі штабом Міноборони, Прикордонних військ, інших підрозділів, із якими працюємо вже напряму з третього місяця війни. Навіть не завжди вже потрібні запити на ту чи іншу допомогу – ми знаємо, чого потребують військові, і веземо їм без усіляких звернень».


Фонд братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) продовжують щоденно спільно працювати на благодійному напрямку. Війна ще не закінчилася, тож потрібно об’єднуватися заради головної мети – жаданої Перемоги та життя в мирній незалежній Україні.

fcdynamo.com