Україна

Калейдоскоп

Військові Феодосійської ДФТГ зустрілись з керівництвом «Динамо»

У середу, 28 лютого, на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського завітала поважна делегація. У гості до президента клубу Ігоря Суркіса приїхав колишній журналіст Держтелерадіо Андрій Кремінський разом із побратимами, які служать у Феодосійському ДФТГ Ходосіївської ОТГ в Обухівському районі.

2024-02-29 08:30

Ігор Михайлович неодноразово допомагав цьому ДФТГ, у тому числі, виділив кошти на придбання сучасних прожекторів, які здатні видавати промінь на відстань у 2,5 км, та лазерних вказівок для виявлення ворожих дронів та БПЛА у нашому повітряному просторі.


«Цим хлопцям ми бажаємо в першу чергу здоров’я. Вони боронять нашу країну, і ми маємо бути їм вдячні за це та схилити коліна перед ними. Наше небо захищається цими сміливими хлопцями, і завдяки ним ми можемо грати у футбол та загалом зберегти все те, що ми мали в мирному житті та робити те, що ми робили до війни. Бажаємо вам здоров’я, сил та наснаги. Ми віримо, що перемога буде за нами, і нам вдасться вигнати цю нечисть із нашої країни», – звернувся Ігор Суркіс зі словами подяки до військових.


Після цього президент «Динамо» разом із видатним футболістом 70-х Леонідом Буряком та віце-президентом клубу Олексієм Семененком вручив гостям подарунки та висловив надію, що вони допоможуть нашим захисникам на фронті обороняти нашу країну.


Анатолій Шафранський, командир підрозділу Феодосійського ДФТГ Ходосіївської ОТГ:

Насправді, війна почалася не 24-го лютого, а з подій Майдану. У мене досі є посвідчення, яке я бережу з тих часів. У 2014-му році я пішов воювати, і роблю це по сьогодні. Ми воюємо у повітрі, збиваємо те, що нам посилає ворог. Завдяки ліхтарям та прожекторам, які були придбані за допомоги ФК «Динамо» (Київ), нам стало легше збивати цю нечисть. Завдяки людям, які нам допомагають та які воюють на фронті, нас перемогти неможливо.

fcdynamo.com