Україна

Калейдоскоп

Динамівці привітали Григорія Суркіса з днем народження

Сьогодні, 4-го вересня, почесному члену УЄФА Григорію Суркісу виповнюється 74 роки.

2023-09-04 10:07

Вельмишановний Григорію Михайловичу!

З нагоди Вашого дня народження прийміть щирі вітання від імені всіх динамівців!

Ви є надзвичайно важливою та знаковою постаттю для становлення і розвиту київського «Динамо» та національної збірної України в сучасній історії, в епоху незалежності. Важко переоцінити ту роль, яку Ви відіграли у відродженні славетного київського клубу в 90-х роках, а також у становленні та розвитку футболу незалежної України.

Ви сприяли розвитку вітчизняного футболу, його прогресу та виходу на новий рівень, зробивши можливим найбільше спортивне свято в історії незалежної України – фінальний турнір Євро-2012. Ваш неоціненний досвід допомагав в управлінні і європейським футболом, та найголовніше, що на посту віцепрезидента Європейського союзу футбольних асоціацій Ви продовжували піклуватись про український футбол, неухильно відстоюючи інтереси нашої країни на найвищому рівні.

Рідне «Динамо» завжди було і є в Вашому серці. Ваші високий професіоналізм, життєвий досвід і мудрі рішення неодноразово допомагали клубу у його розвитку та перемогах.

Ми з гордістю говоримо, що Ви – справжній динамівець. Ваша невичерпна енергія, амбітність і професіоналізм надихають на нові перемоги та підкорення нових вершин.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, добробуту і звершень у всіх Ваших благородних справах, а головне – перемоги України у страшній війні проти російських агресорів.

З повагою,

Ігор СУРКІС, президент ФК «Динамо» (Київ)

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер

Сергій СИДОРЧУК, капітан команди

fcdynamo.com