Україна

Калейдоскоп

Новий вантаж для ЗСУ від «Динамо» та Фонду братів Суркіс

Допомога захисникам України під час жорстокої війни, розв'язаної Росією, має надходити регулярно.

2023-03-23 14:50


ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс день за днем відправляють корисні вантажі для наших військових. Зокрема, сьогодні, 23 березня, були відправлені шість фур із соками для українських воїнів з Дніпропетровської та Харківської областей.



Біля стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського виступив віцепрезидент клубу Віталій Сівков. Він наголосив, що передавати допомогу для наших відважних захисників – це величезна честь:

– Я радий, що сьогодні маю честь представити черговий вантаж Фонду братів Суркіс. Це шість фур, які завантажені соком. Соки концентровані, дуже поживні. Вони стануть в пригоді нашим військовим, які захищають нашу землю.


Знову в Києві лунає повітряна тривога, і знову ми продовжуємо нашу роботу. Це масштабна робота, яка ведеться Фондом братів Суркіс на чолі з Григорієм Михайловичем та Ігорем Михайловичем. Робота не припиняється. Ці вантажі підсумовують перший мільйон з задекларованих 1.5 мільйонів пакетів соку. Ще до 500 тисяч сьогодні знаходяться на контейнерах, які відправлені нашими партнерами і пливуть до Європи.


Робота масштабна, як за територією, так і за значимістю. Все це організовується, фінансується та координується виключно Фондом братів Суркіс. Я радий, що сьогодні маю можливість представити цю роботу на фінальному етапі. Цю продукцію буде відправлено до військових частин Дніпропетровської, Харківської областей, до місць базування військових, які захищають країну на «нулі», а також до Збройних Сил у широкому спектрі: і до підрозділів Міністерства оборони, і до Головного управління розвідки і так далі.

Підсумовуючи, скажу одне: робота у цьому напрямку велася, ведеться та буде продовжуватися. Я радий тому, що маю честь представити роботу великого колективу футбольного клубу «Динамо» і Фонду братів Суркіс. 



Також слово взяв боєць ЗСУ на ім'я Олександр, який подякував футбольному клубу «Динамо» за надану допомогу:


– Хочу висловити велику подяку за цю допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України для більш якісної боротьби з ворогом та визволенням нашої неньки України. Слава Україні! 

Дякуємо за співпрацю нашому партнеру Станіславу Горубіну, разом ми йдемо до перемоги і допомагаємо нашим оборонцям!




На фронт вирушила чергова колона вантажівок від ФК «Динамо» (Київ). Сюжет «Подробиць»

fcdynamo.com