Україна

Калейдоскоп

Чергова допомога військовим від фонду братів Суркіс та ФК «Динамо»

Поки в Україні триває жорстока, кровопролитна війна, розпочата росією, нашим воїнам, захисникам, бійцям, які боронять Батьківщину на передовій, безперервно потрібна підтримка та допомога. ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс регулярно відгукуються на запити військових та оперативно реагують на їхні потреби, забезпечуючи наших захисників усім необхідним та знаходячи можливість закрити усі їхні запити.

2023-11-08 11:00

Цього разу завдяки друзям – Українській громаді з Норвегії та за сприяння ФК «Динамо» (Київ) і Фонду братів Суркіс до України прибув дуже важливий вантаж, який складається з таких необхідних в цей складний час електричних візків, медичних холодильників, різноманітного реабілітаційного обладнання NAV Hjelpemiddelsentral. Він також містить милиці ходунки, медичний одяг, памперси для дорослих, антибактеріальні засоби тощо. Усе це вкрай важливе та потрібне для наших військових, які перебувають на лікуванні та реабілітації.


Фури прибули на заміську навчально-тренувальну базу «Динамо», співробітники Фонду братів Суркіс розвантажили їх, а клуб прийняв усе обладнання. Воно буде спрямоване до військових госпіталів, лікарень, де одужують після поранень наші захисники.


ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс висловлюють подяку всім партнерам та волонтерам – українцям і норвежцям, зокрема ГО «Українська громада в Норвегії / Den ukrainske forening i Norge», Charitable organization PU-TE, NAV Hjelpemiddelsentral, Oslo Kommune, Волонтерський рух Hjelp dyrene i Ukraina, ABENA Norge AS. А також продовжують щоденно спільно працювати на благодійному напрямку. Війна ще не закінчилася, тож потрібно усім об’єднуватися та сприяти головній меті – бажаній Перемозі та життю в мирній, незалежній Україні.

fcdynamo.com