Україна

Калейдоскоп

Чергова партія допомоги від Фонду братів Суркіс вирушила до прикордонників

ФК «Динамо» (Київ) та фонд братів Суркіс продовжують регулярно та своєчасно надавати всебічну допомогу українським воїнам, які боронять нашу державу від навали російських загарбників.

2024-03-16 14:31

У п’ятницю, 15 березня, від стадіону «Динамо» ім. в Лобановського до військовослужбовців Державної прикордонної служби України вирушила чергова партія солодощів, а саме 10 тисяч сертифікованих енергетичних батончиків різних видів та з різними смаками, якими зможуть поласувати воїни, щоб підтримати свої сили під час несення служби та смачно і поживно перекусити у перервах між бойовими завданнями.

Нагадаємо, що тиждень тому до прикордонників вирушила перша партія солодощів у кількості теж 10 тисяч. Загалом, для наших захисників заготовлено більше 400 тисяч батончиків, які будуть відправлені на фронт.

Зазначимо, що ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс вже протягом більше двох років, поки триває повномасштабне вторгнення, продовжує робити усе можливе задля найголовнішої спільної мети – наближення такої довгоочікуваної та омріяної перемоги.

fcdynamo.com