Україна

Калейдоскоп

Дві фури з продуктами харчування поїхали з бази «Динамо» на фронт

Вже більше 500 днів в Україні триває неспровокована, невиправдана та злочинна війна, розв’язана російськими агресорами. Щоб наблизити таку жадану і довгоочікувану перемогу, кожен українець знаходить спосіб, як допомогти нашим військовим. Їм день-у-день потрібна підтримка, тому важливо не зупинятися ні на хвилину, щоб забезпечити захисників усім необхідним.

2023-07-13 19:28

Футбольний клуб «Динамо» та Фонд братів Суркіс продовжує всіма силами допомагати Збройним Силам України, регулярно відправляючи корисні вантажі на передову та оперативно відгукуючись на актуальні потреби воїнів. Клуб своєчасно реагує на запити різноманітних підрозділів та формувань, фінансуючи передачу життєво необхідних речей на фронт для ЗСУ. Адже допомога захисникам України під час жорстокої війни, розв'язаної росією, має надходити постійно.

У четвер, 13-го липня, ФК «Динамо» Київ ініціював передачу нашим військовим ще двох фур із харчуванням. Вони одразу вирушили на найбільш важливі напрямки, у тому числі, і безпосередньо на передову. Подію прокоментував віцепрезидент столичного клубу Дмитро Бріф:



– Сьогодні ми передаємо військовим майже 40 тисяч кілограмів продуктів харчування, зокрема, порційного рису зі спеціальними добавками. Цей вантаж ФК «Динамо» (Київ) та фонд братів Суркіс передає на потреби ЗСУ, до відповідних підрозділів, які, у тому числі, несуть службу і на передовій. Це не перша партія вантажів, які прямують до наших захисників. Зокрема, українські воїни вже отримали кілька тисяч тон продуктів харчування та сотні тон засобів особистої гігієни, які допомагають їм на фронті боронити нашу державу.

Безперечно, Фонд братів Суркіс та ФК «Динамо» (Київ) докладають максимальних зусиль, щоб забезпечити наших військових усім необхідним. Ми дуже вдячні силам оборони за їхній внесок в захист України, за те, що ми можемо працювати, популяризувати футбол. Разом з усіма громадянами України очікуємо перемоги найближчим часом, віримо в це та продовжуватимемо допомагати нашим захисникам усім, чим зможемо.

Зазначу, що ми підтримуємо наших військових не лише продуктами харчування та засобами особистої гігієни. За останній час ми передали більше десяти автівок на потреби Збройних сил, а також спеціальний транспорт, в тому числі, човен для ліквідації наслідків трагедії, яка відбулася на Каховській ГЕС. Ми також вдячні нашим американськім партнерам, які нам допомагають організовувати процес поставки продуктів харчування та інших засобів, які ми передаємо.



На даний момент ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс вже передали близько тисячі фур різної допомоги. Уважно розглядаємо усі запити як від військових, так і від цивільного населення, оскільки допомагаємо не лише Збройним силам, а й усім громадянам, які постраждали у результаті повномасштабного російського вторгнення.

Намагаємося максимально швидко реагувати на ситуації, які трапляються у різних куточках України. Наприклад, коли у Дніпрі ворожа ракета влучила у лікарню, наша машина з допомогою була одна з перших, яка прибула на місце події, а вже наступного дня після трагедії на Каховській ГЕС шість фур з питною водою були відправлені до херсонської області. І в майбутньому ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс будуть реагувати на усі запити та максимально допомагати усім, хто цього потребує. Ми збираємо запити як від голів військових адміністрацій, підрозділів ЗСУ та інших людей, кому потрібна допомога.



Військові, яким був переданий вантаж з продуктами харчування, подякували за допомогу:
– Ми дякуємо Фонду братів Суркіс та футбольному клубу «Динамо» за своєчасну і корисну допомогу. Дякуємо за ваші зусилля і підтримку, вона, справді, дуже важлива. Зараз усе потрібно, нам необхідно бути об’єднаними та разом іти до перемоги. Для виконання бойових завдань бійці мають бути усім забезпеченими як державою, так і підтримкою волонтерів і різних організацій, за що ми їм дуже вдячні.

Наближаємо нашу перемогу разом! Слава Україні! 


fcdynamo.com