Турніри

ЄВРО-2024

Важкі питання Сергія Реброва

Напередодні півфінального матчу плей-офф кваліфікації ЄВРО-2024 проти команди Боснії і Герцеговини головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію.

2024-03-20 19:01

Ви знаєте тренера збірної Боснії і Герцеговини Саво Милошевича. Чи будуть якісь секрети між вами, зважаючи на те, що всі знають вашу прихильність до схем 4-2-3-1 та 4-3-3?

Я добре знаю Саво із часів, коли з ним грав. Я думаю, він хороша людина. Але я не знаю, який він тренер. Він провів лише декілька матчів на чолі національної збірної, змінив чимало гравців, часом  і структуру гри. Я поважаю Саво, але ми приїхали сюди не як друзі. До гри й після я, звичайно, бажаю йому всього найкращого, але в нас наразі різні завдання.

Як почувається Віктор Циганков, чи зіграє він завтра?

Ми подивимося, як він почуватиметься, у нас ще є день. Подивимося, як він почуватиме себе на тренуванні. Але ми взяли із собою 28 футболістів, є гравці, здатні зіграти на цій позиції. Звичайно, Віктор дуже важливий виконавець, ми сподіваємося на його швидке повернення.

Чого ви очікуєте від завтрашньої гри?

Ми всі розуміємо, що це буде важка гра на виїзді. Боснія стала п’ятою у своїй групі кваліфікації, але до цього матчу будь-яка команда може підготуватися й показати найкращий футбол. Ми готуємося до важкої гри. Боснія і Герцеговина сильна команда з хорошими футболістами. Ми повинні поважати опонента, але концентруватися на собі.

Який теперішні стан футболістів, чи є травмовані, окрім Циганкова?

Ні, за цей тиждень не було якихось пошкоджень, усі відновлюються, готуються. Для мене завжди дуже важке питання хто не потрапить до заявки. Я бачу тренувальний процес усі хлопці все розуміють, працюють дуже потужно. Тож це буде важке рішення.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф
ф кваліфікації ЄВРО-2024 Боснія і Герцеговина Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).


uaf.ua