Турніри

Чемпіонати

«Баварія» відсіяла п'ятьох зіркових тренерів і знайшла несподіваний варіант

2024-03-29 17:51

«Баварія» та «Ліверпуль» вчора дізналися, що Хабі Алонсо планує ще на рік залишитися в «Байєрі». Якщо англійський клуб, отримавши відмову, миттєво викреслив баска зі свого шорт-листа, то в Мюнхені готові до останнього чекати, щоб запросити тренера мрії.

Спортивні директори «Баварії» Макс Еберль і Крістоф Фройнд тим часом пропрацьовують інші варіанти. Першою альтернативою став Ральф Рангнік, повідомляє Kicker. У Ральфа чудові взаємини з Фройндом ще з часів «Зальцбурга».

Рангнік зараз успішно тренує збірну Австрії, однак перед тим був провальний відрізок у «Манчестер Юнайтед», коли команда фінішувала шостою в АПЛ. 65-річний фахівець раніше працював у «Лейпцигу», «Шальке» та «Гоффенхаймі».

«Баварія» водночас відсіяла кількох зіркових кандидатів: Конте, Моурінью, Зідана, Нагельсманна та Де Дзербі, для якого критичним стало незнання німецької мови та погане володіння англійською. А от камбек Гансі Фліка у клубі не відкидають.

Нагадаємо, що влітку «Баварія» прощається з Томасом Тухелем. Німецький гегемон вперше за 12 років ризикує втратити чемпіонський титул на користь «Байєра» з Хабі Алонсо.

football24.ua