Турніри

Чемпіонати

Даніло Сілва: «Працював у «Динамо» й отримав запрошення від «Гуарані»

2024-04-30 15:19

Колишній захисник «Динамо» Даніло Сілва, який зараз працює у бразильському «Гуарані», поділився враженнями від роботи у ролі функціонера.

«Я працюю за лаштунками у футболі з кінця кар’єри. Я працював у київському «Динамо» в Україні, і отримав запрошення від «Гуарані» бути координатором, ролі, якої не існувало в клубі, і вони сподівалися мати когось із досвідом на полі, щоб оптимізувати деякі внутрішні ситуації.

Минув час, і після того, як Хуліано Камарго пішов, я отримав довіру правління виконувати цю роль, поки вони не знайдуть нове ім’я. Ця нова людина не з'явилася, і я продовжую виконувати свою роботу. Моя головна мета – допомогти «Гуарані».

Я готувався продовжувати працювати у футболі, коли завершив кар’єру. Я завжди шукав рекомендації друзів, які вже були в цьому районі, і мав велику підтримку від «Гуарані». Я вважаю, що ця повага з боку спортсменів через те, що вони вже грали за «Гуарані».

Досвід роботи за кордоном також дозволяє мені обмінюватися інформацією, поширювати поради та співпрацювати в питаннях, які можна покращити в цій галузі», – цитує Даніло Сілву ge.globo.com.

dynamomania.com