Турніри

Чемпіонати

Капітан Зінченко веде «Арсенал», «Евертон» Миколенка в зоні вильоту

«Арсенал» Олександра Зінченка та «Евертон» Віталія Миколенка вирішують у цьому сезоні діаметрально протилежні задачі. Найкраще це виходить у лондонців.

«Футбольний клуб»

2023-02-26 09:00

Команда Мікеля Артети ув 25-му турі АПЛ здобула непросту перемогу над «Лестером», забивши на початку другого тайму першим ударом у площину. До перерви відзначився Леандро Троссард, але взяття воріт не було зафіксована через порушення правил на голкіпері, яке зафіксував ВАР.

Цікаво, що Зінченко в цьому двобої вивів «канонірів» із капітанською пов’язкою в синьо-жовтих кольорах. Цей жест клубу пов'язаний із першими роковинами початку війни в Україні. Тим самим «Арсенал» висловити любов і повагу до гравця та нашої країни.

Нажаль, справи Миколенка та його «Евертона» стають дедалі гіршими. Після поразки «Астон Віллі» підопічні Шона Дайча опустилися в зону вильоту, яку після успіху в двобої з «Саутгемптоном» (1:0) залишив «Лідс».

Щодо Зінченка, то він із партнерами на п’ять очок втік у чемпіонській гонці від «Манчестер Сіті», який ввечері зіграє в гостях із «Борнмутом» і матиме після цього на гру більше.

ЛЕСТЕР – АРСЕНАЛ – 0:1
Гол:
 Мартінеллі (46).
Лестер: Ворд, Кастань (Рікарду Перейра, 85), Фас, Суттар, Крістіансен, Прат (Дака, 77), Ндіді (Сумаре, 77), Дьюзбері-Голл, Барнс, Іхеаначо (Варді, 62), Тете (Тілеманс, 62).
Арсенал: Ремсдейл, Вайт, Габріел, Саліба, Зінченко (Томіясу, 90+3), Джака, Жоржіньо, Едегор (Парті, 84), Сака, Троссард (Нкетіа, 70), Мартінеллі.
Попередження: Мартінеллі (38).

ЕВЕРТОН – АСТОН ВІЛЛА – 0:2
Голи:
 Воткінс (63, з пенальті), Буендіа (81).
Евертон: Пікфорд, Коулмен, Тарковськи, Коуді, Миколенко, Гуйє, Дукуре, Онана (Девіс, 82), Івобі (Грей, 70), Мопе (Сіммс, 76), Макніл.
Астон Вілла: Мартінес, Кеш, Мінгз, Конса, Дінь (Буендіа, 61), Макгінн, Ремзі, Камара, Дуглас Луїс, Воткінс, Бейлі (Морено, 61).
Попередження: Онана (2), Дукуре (75) – Мартінес (77).

footclub.com.ua