Персони

Статті

Григорію Суркісу – 73. Вітання від «Динамо»!

4 вересня свій день народження святкує Григорій Суркіс. За часів його президентства у Федерації футболу України наша держава успішно провела ЄВРО-2012.

2022-09-04 10:08

З 1993 по 1998 роки Григорій Михайлович був президентом ФК «Динамо» Київ, з 1996 по 2000 роки – президентом Професійної футбольної ліги, віце-президентом Федерації футболу України.

З 2000 по 2012 роки очолював Федерацію футболу України, з 2012-го – почесний президент ФФУ. За часів його президентства Україна отримала право й успішно провела Євро-2012.

З 2013 по 2019 роки – віце-президент УЄФА, з 2019-го – почесний член УЄФА.

Вельмишановний Григорію Михайловичу!

З нагоди Вашого дня народження від імені всіх динамівців вітаємо Вас із цією подією!

З кожним роком ми все більше усвідомлюємо величезну роль, яку Ви відіграли у відродженні та розвитку футбольного клубу «Динамо» (Київ), у становленні та зростанні всього футболу незалежної України.

На посаді президента Федерації футболу України Ви підняли наш футбол до найбільших висот у сучасній історії. Ви зробили можливим успішне проведення найбільшої спортивної події в історії нашої країни – Євро-2012. Вже у якості віце-президента Європейського союзу футбольних асоціацій Ви піднімали європейський футбол до нових висот, при цьому неухильно відстоюючи інтереси футбольної України на найвищому рівні.

Ви ніколи не зупинялися на шляху до найамбітніших цілей, підкоряючи одну вершину за іншою. Ваша невичерпна енергія, високий професіоналізм, життєвий досвід і мудрі рішення незмінно надихають динамівців на звершення і перемоги.

Ви заслужили на величезну вдячність тих, кому Ви допомогли розпочати шлях у великому футболі, реалізувати свої здібності та таланти.

Футбольний клуб «Динамо», якому Ви віддали частину свого життя та своєї душі, бажає Вам у цей день міцного здоров'я та здійснення всіх Ваших бажань! Разом ми обов'язково здобудемо ще багато перемог! І всіма силами допоможемо наблизити головну перемогу, а разом із нею – мир у процвітаючій Україні!

З повагою,
Ігор СУРКІС, президент ФК «Динамо» (Київ)
Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер
Сергій СИДОРЧУК, капітан команди

fcdynamo.com