Персони

Статті

Олексію Семененку – 66! Вітання від «Динамо»!

2024-01-13 10:13

Сьогодні святковий день для віцепрезидента ФК «Динамо» (Київ) Олексія Семененка. 13-го січня він відзначає свій 66-й день народження.

Багаторічна робота Олексія Семененка на благо київського «Динамо» заслуговує на велику пошану та вдячність. У футбольній спільноті його знають не лише як кваліфікованого коментатора і талановитого журналіста, а й як взірцевого керівника, який протягом довгого часу працює на відповідальній посаді у клубі. Олексій Михайлович користується беззаперечним авторитетом серед співробітників, його поважають колеги та підлеглі, цінують тренери та футболісти.

Високий професіоналізм, відповідальність, інтелігентність, порядність, щирість та надійність – далеко не повний список професійних та людських якостей, які має іменинник. Його вроджена тактовність, уважність та чуйність допомагають вирішувати найскладніші питання, а завдяки глибокій життєвій мудрості, досвіду та небайдужості він завжди дає цінні рекомендації молодшим колегам, які звертаються до нього за порадою та навчаються у нього.

Бажаємо вам у цей день міцного здоров’я, сил, енергії, наснаги, здійснення мрій та досягнення усіх поставлених цілей. А найголовніше – найшвидшої перемоги України у війні із російськими загарбниками та повернення до мирного життя.


fcdynamo.com