Персони

Статті

Олександру Іщенку – 70! Вітання від «Динамо»

Сьогодні свій 70-річний ювілей відзначає директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Олексійович Іщенко. Від імені столичного клубу ювіляра привітав президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс.

2023-09-03 10:06



Шановний Олександре Олексійовичу!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання від футбольного клубу «Динамо» та від мене особисто з нагоди Вашого ювілею!

Ви присвятили київському «Динамо» багато років кар'єри тренера клубної ДЮФШ, а потім як директор нашої академії. Ваш неоціненний досвід, мудрість і справжній професіоналізм знайшли своє втілення у вихованні багатьох нових поколінь футболістів нашого клубу.

Основу першої команди «Динамо» складають вихованці клубної академії, у чому Ваша велика заслуга. Динамівські вихованці також підкорюють чемпіонати Іспанії та Англії, що свідчить про високий рівень підготовки та організації роботи нашої дитячої школи.

Дозвольте висловити Вам подяку за професіоналізм і відданість футболу та рідній країні. Цього святкового дня бажаю Вам міцного здоров’я, натхнення, перемог, а головне – миру у нашій країні.


З повагою,
Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

fcdynamo.com