Україна

Прем'єр-ліга

Верес – Олександрія 0:0. Україна, 10-й тур. Звіт

У напруженому, але безгольовому протистоянні суперники поділили очки.

2021-10-03 16:12

Зустріч двох колективів зі, значною мірою, схожими моделями гри передбачувано містила багато боротьби, силових стиків, намагання вийти в атаку через довгі (переважно верхові) пасиі. Складно було віддати комусь перевагу, цілий перший тайм було очевидно, що «розкупорити» такий матч може один забитий м’яч.

Утім, до перерви цього так і не трапилося, при тому, що як «Верес», так і «Олександрія» мали принаймні по моменту, щоби відкрити рахунок. У таймі другому загалом ігровий малюнок не змінився: ніхто не хотів поступатися, а за класом обидва колективи виявилися приблизно рівними.

По-справжньому голеві моменти виникали порівняно рідко поблизу обох воріт; частіше їх намагалися створити гості, в яких у цьому плані слід окремо виділити Кирила Ковальця. Проте забитих м’ячів сьогодні в Луцьку не було.

ВЕРЕС – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Верес:
Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов, Полюлях, Петько, Г.Пасіч (Дахновський, 85), Панасенко (Гегедош, 81), Є.Пасіч (Тимофієнко, 85), Сергійчук (Шестаков, 66).
Олександрія: Білик, Мірошниченко, Бабогло, Дубра, Цуріков, Дришлюк, Калюжний, Третьяков (Одарюк, 28), Ковалець, Кожушко (Кирюханцев, 74), Гринь (Устименко, 74).
Попередження: Полюлях (11) – Дубра (15), Дришлюк (45 + 2), Бабогло (64).

upl.ua