Україна

Прем'єр-ліга

Луческу: «Прибув сюди продемонструвати, що життя в Україні триває»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу заявив, що не має претензій до журналістів телеканалів «Футбол 1/2/3» після їхньої неправдивої інформації про те, що румунський фахівець не приїхав разом з командою в Україну.

2022-06-19 13:46

«Люди, які дали вам таку інформацію, погано мене знають. Можливо, вони хотіли зіпсувати мені імідж, адже суспільство швидко підхоплює негатив. Але це не проблема. Я роблю свою роботу.

Я прибув сюди, щоб продемонструвати, що життя у Києві та в Україні триває. Люди повертаються до життя, і футбол – важлива його частина.

Я приїхав і розпочав підготовку з нашими гравцями. І в цьому ми маємо бути прикладом для всіх спортсменів. Ми маємо продовжувати займатися спортом саме в Україні. Це дуже важливо, адже люди тільки й думають про війну та жахливі речі, які її супроводжують. Це частина нашого сьогодення. Інша частина – спорт, культура – те, що має цінність для всіх нас і допомагає компенсувати негатив, який несе з собою війна. Я виконую свою роботу та бачу обов'язок у тому, щоб допомогти», – сказав Луческу.

dynamomania.com