Україна

Прем'єр-ліга

«Дніпру-1» VAR потрібен уже й на тренуваннях

2022-08-09 13:40

Добре налаштованими вийшли на тренування після вихідного футболісти «Дніпра-1». Про серйозний настрій свідчили справжні, хоча й по-дружньому доброзичливі, суперечки після матчу на пів поля наприкінці заняття.

Розпочалося ж тренування з розминки та «квадратів», які замінили ігрові вправи на завершення атак. А у згаданому міжсобойчику зійшлися команди «червоних» та «жовтих». Тривалий час суперники обходилися без голів, аж поки «жовтий» Сарапій не скористався помилкою суперників. У намаганні відігратися «червоні» багато атакували, і одного разу майже вразили ворота. «Майже» – тому що після підсічки Бланко м’яч було вибито з порожніх воріт, і ніхто не міг з упевненістю стверджувати, чи був насправді гол. Система VAR або прилади для автоматичної фіксації взяття воріт точно стала б нагоді.

«Червоні» свого досягли. Той же Бланко видав соло та асистував Довбику, який зрівняв рахунок. Але «жовті» під завісу матчу відзначилися вдруге – потужним ударом підключення завершив Кононов.

Обговорюючи ігрові події, сперечаючись та жартуючи один над одним гравці завершили тренування й пішли до готелю на відновлювальні процедури.

scdnipro1.com.ua