Україна

Прем'єр-ліга

ФФУ вирішила продовжити проведення матчів УПЛ та Кубку України в Маріуполі

Сьогодні, 17 серпня, у Будинку футболу відбулося засідання Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України.

Ffu.org.ua

2017-08-17 18:22

Сьогодні, 17 серпня, у Будинку футболу відбулося засідання Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України. Одним з пунктів порядку денного засідання стало питання «Про можливість проведення матчів УПЛ на стадіоні «Іллічівець» в м. Маріуполь. Після обговорення цієї теми, під час якого виступили перший віце-президент спілки Олександр Бандурко, президент ОПФКУ «Прем’єр-ліга» Володимир Генінсон, віце-президент ФК «Маріуполь» Андрій Санін та голова Комітету Геннадій Прокопович, учасники засідання прийняли наступні рішення.
 
Комітет вирішив продовжити проведення матчів УПЛ сезону 2017-18 років та матчів розіграшу Кубку України в м. Маріуполі.
 
Також Комітет доручив ФК «Маріуполь», спільно з усіма суб’єктами забезпечення громадського порядку та громадської безпеки, розробляти на кожний футбольний матч та затверджувати за погодженням з такими суб’єктами план забезпечення громадського порядку та громадської безпеки; не пізніше, ніж за три дні до проведення кожного футбольного матчу спільно з усіма суб’єктами забезпечення громадського порядку та громадської безпеки проводити оперативно-технічний огляд відповідних стадіонів та прилеглих до них територій, за результатами якого складати протокол (акт) про можливість проведення матчу і за запитом футбольного клубу команди-гості надавати йому копію такого протоколу (акту).
 
Ці рішення були підтримані учасниками засідання одноголосно – 7 – «За», 0 – «Проти», 0 – «Утрималось».

Читайте также:
Павелко давил на членов комитета ФФУ

ffu.org.ua