Україна

Прем'єр-ліга

Динамівці в Києві: тренування на витривалість

Успішно пройшовши медобстеження, традиційне для футболістів двічі на рік, динамівці відразу ж увімкнулися в повноцінну роботу, маючи по два тренування на день на клубній базі у Віті-Литовській.

2022-06-19 15:28

Варто зазначити, що для «біло-синіх» створені відмінні умови для підготовки. Персонал заміської бази добре підготувався до приїзду футболістів – це стосується в тому числі й шикарних полів, які за своєю якістю навіть перевершують ті, на яких довелося тренуватися та грати нашій команді за кордоном.

Тренерський штаб на чолі з Мірчею Луческу дає можливість молоді проявити себе. Приємно, що гравці виглядають гідно, стараються й із завзяттям виконують усі вправи. Усі хлопці відзначають, що заняття хоч і інтенсивні, але цікаві. При цьому найприємніше, що тренуються футболісти на рідному газоні та у власній домівці, як вони ласкаво називають базу у Віті-Литовській.

Щодо ранкового заняття в неділю, 19 червня, то розпочалося воно в тренажерному залі, після чого вже на футбольному полі гравцям було запропоноване тримання м’яча у квадратах та відпрацювання виходів віч-на-віч із голкіпером. Загалом перші тренування після повернення до Києва спрямовані на витривалість, напрацьовуються кондиції на майбутній сезон.

Увечері ж на футболістів уже чекає заняття з більшим акцентом на тактику.



fcdynamo.com