Україна

Кубок

Відбулася презентація Суперкубка України-2019

У четвер, 4 липня, об 11:00 у конференц-залі Будинку футболу відбулася презентація матчу за Суперкубок України Favorit, представлення транслятора, квиткового оператора та офіційного м’яча матчу.

2019-07-04 14:16



У прес-конференції взяли участь Президент УПЛ Томас Грімм, Віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський, Директор по комунікаціям Favorit Sport Катерина Машевська, Представник транслятора – Директор ТК «Футбол 1» і «Футбол 2» Олександр Денисов, Представник квиткового оператора – Генеральний директор esport.in.ua Роман Порядченко.

Відкрив прес-конференцію Президент Української Прем’єр-Ліги Томас Грімм: «10 липня, тобто менше ніж за тиждень, у футболі України відзначать хороший ювілей: 15 років національному Суперкубку! Так, півтора десятиліття тому в Одесі відбувся перший розіграш, у якому зійшлися київське «Динамо» та донецький «Шахтар». Відтоді зустріч цих команд, яка відкриває новий сезон, стала традицією, яка прикрашає футбол України. 28 липня відбудеться 16-й розіграш Суперкубка України. Цього разу генеральним партнером матчу стала компанія «Favorit Sport», якій ми висловлюємо вдячність за співпрацю. Також ми раді, що продовжують співпрацю з УПЛ наші партнери – ТК «Футбол 1/2» квитковий оператор esport.in.ua, ТМ «Select», страховий партнер «Брокбізнес». 20 червня стартував продаж квитків на матч. Уже продано 5 000 квитків, так що закликаю вболівальників не зволікати! Тож зустрінемося в Одесі 28 липня – запалимо гру разом!»

Директор тематичних телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександр Денисовповідомив: «Ми раді співпрацювати з УПЛ, а проведення Суперкубка для нас, багаторічного бродкастера цього матчу, велика відповідальність. На Суперкубку-2019 буде 100 працівників наших телеканалів, а сам матч транслюватимуть 18 камер. Окрім того, під час Суперкубка відбудеться виїзний випуск програми «Великий футбол» із Одеси».

Віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський іще раз висловив подяку партнерам Суперкубка-2019 і нагадав: «Гасло Суперкубка Favorit – «Запали гру». Таким чином ми хочемо продовжити багаторічну традицію: кожен наступний Суперкубок має бути кращим за попередній. Цього року, як і завжди, крім власне футболу, УПЛ підготувала низку яскравих заходів, поки ми тримаємо їх у секреті, тому завітайте до Одеси й станьте їхніми учасниками!»

Директор по комунікаціям Favorit Sport Катерина Машевська повідомила: «Футбол – уже давно не є просто грою, а частиною чогось більшого. Ми вважаємо, що футбол є частиною екосистеми, що покажемо в Одесі, де, зокрема, ми влаштуємо парк атракціонів. Узагалі бути партнером Суперкубка України велика честь для нас і ми пишаємося цим».

Отже, створено всі передумови для того, щоби 28 липня в Одесі любителі футболу побачили яскравий старт нового сезону!

upl.ua