Україна

Калейдоскоп

Григорій Суркіс висловив співчуття з приводу смерті Володимира Трошкіна

Висловлюю найглибші співчуття у зв'язку зі смертю Володимира Миколайовича Трошкіна, одного з найкращих гравців в історії українського футболу, майстерного тренера та функціонера.

2020-07-05 20:07

Щиро розділяючи величезні скорботу і горе всіх, хто любив і поважав Володимира Миколайовича, я хотів би звернутися до вас зі словами підтримки. Нам дуже бракуватиме цієї мужньої, життєрадісної й водночас чуйної та скромної людини, яка завжди викликала у оточуючих щиру прихильність.

Від нас пішла особистість, про яку будуть пам’ятати завжди. Адже Володимир Трошкін – це зразковий фланговий захисник київського «Динамо» і збірної СРСР, володар Кубка кубків та Суперкубка УЄФА, призер першості Європи та Олімпійських ігор, багаторазовий чемпіон та володар Кубка СРСР, справжня футбольна легенда!

А після завершення чудової кар’єри Володимир Миколайович був одним із тих, хто стояв біля витоків становлення футболу Незалежної України. Взявши участь у створенні національної федерації, він упродовж багатьох років обіймав різні посади в структурі ФФУ, а ще працював у складі тренерського штабу молодіжки найпершого її скликання, подарувавши путівку у велике футбольне життя новій генерації наших зірок.

Від усього серця хочу побажати рідним, близьким та друзям Володимира Миколайовича стійкості та міцності духу в цей трагічний момент.

Земля тобі пухом, «Троха»!

З повагою і глибоким сумом,
Григорій Суркіс

footclub.com.ua