Україна

Калейдоскоп

Григорій Суркіс привітав Юрія Мороза з ювілеєм

Сьогодні відзначає 50-річний ювілей Юрій Леонтійович Мороз, який грав за «Динамо» із 1987 по 1992 рік, а зараз працює старшим тренером динамівської молодіжної команди.

2020-08-08 11:40

Ювіляра привітав Григорій Суркіс.

***

Шановний Юрію Леонтійовичу!

Прийміть найщиріші привітання із Вашим світлим 50-річним ювілеєм. Для мене велика втіха та честь поздоровляти людину, що все своє життя присвятила футболу, а нині робить безцінний внесок у його найважливіший сектор – виховання та підготовку молодих гравців.

Ви як ніхто інший знаєте, як спрямувати молоде покоління українських футболістів на правильний шлях, адже й Вам самому в юному віці вдалось досягти неймовірних успіхів. Перемоги на чемпіонатах світу та Європи серед юнаків у 1987 році самі по собі стали видатними тріумфами, але ще й на додачу принесли Вам неймовірно важливий досвід, що Ви його зараз передаєте своїм вихованцям.

На тренерській лаві Ви, поза всяким сумнівом, стали одним із найкращих не лише в нашій країні, але й усій Європі по роботі з молоддю. Ви були ключовою фігурою в тренерському штабі юнацької збірної України, яка в 2009 році виграла чемпіонат континенту серед 19-річних.

Переконаний, як і для мене, той захоплюючий фінал проти Англії в Донецьку став однією з найкращих подій у Вашому футбольному житті. А для всієї української футбольної спільноти це залишається одним із головних тріумфів у історії.

Зараз Ви просто чудово працюєте із молоддю київського «Динамо», і її здобутки як на національній, так і на міжнародній арені вкотре свідчать про Ваші прекрасні якості як тренера, наставника, вихователя.

Щиро бажаю Вам продовжувати свій важливий та успішний шлях. Зичу Вам щастя, здоров’я, добробуту і миру. Творчої наснаги та удачі!

З повагою,
Григорій Суркіс

pressing.net.ua