Україна

Калейдоскоп

Подяка «Динамо» від тероборони Феодосіївської громади

У цей важкий для України час вкрай важливо консолідувати зусилля на підтримку воїнів, які зі зброєю в руках боронять нашу країну від російських окупантів. Продовжує працювати в цьому напрямку і ФК «Динамо» Київ, предметно закриваючи потреби Збройних сил України, бойових підрозділів і територіальних громад.

2022-08-08 18:35

Нещодавно клуб Київ допоміг Добровольчому формуванню «Тероборона Феодосіївської громади», яка обороняє Обухівський район Київської області, у забезпеченні особового складу необхідним одягом, взуттям і спеціальним обладнанням.

Заступник командира добровольчого формування Анатолій Походня висловив подяку президенту ФК «Динамо» Київ Ігорю Суркісу за допомогу в екіпіруванні підрозділу, про що йдеться у листі, який надійшов на адресу клубу:

«Добровольче формування Феодосіївської територіальної громади «Тероборона Феодосіївської громади» щиро дякує за надану гуманітарну допомогу.

Із початку бойових дій в Україні наше формування бере активну участь у протистоянні окупаційним силам противника та захищає суверенітет України. Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнений, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. 

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею». 

ФК «Динамо» (Київ) і надалі продовжуватиме забезпечувати всім необхідним наших героїчних захисників і допомагати українцям, які потребують підтримки, повідомляє офіційний сайт клубу. Разом – до нашої спільної Перемоги! 

fcdynamo.com