Україна

Калейдоскоп

Суд зупинив виключення Федерації футболу міста Києва з УАФ

До відома членів ФФК. Виключення ГС ФФК із членів УАФ призупинено.

2020-06-12 22:15

Шановні колеги!

Інформуємо Вас про те, що виключення ГС ФФК із членів УАФ призупинено судом.

12 червня 2020 року Печерський суд міста Києва розглянув заяву Голови дорадчого органу ГС ФФК «Батьківська рада» Гончарової Т.В., судді Всесоюзної категорії, Президента ГО «Шкільна футбольна ліга», Почесного працівника фізичної культури і спорту України Литвиненка О.М. та Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту, секретаря ревізійної комісії ГС ФФК Шпакова О.О. про забезпечення позову до подання позовної заяви про визнання недійсними рішень XXIII Конгресу УАФ.

За результатами розгляду, суд заборонив УАФ здійснювати будь-які дії, які не допускають реалізацію ФФК своїх прав як члена УАФ.

Крім того, суд заборонив брати участь у засіданнях Виконкому УАФ та у всіх інших керівних органах новообраним віце-президентам і членам Виконкому. Зобов’язав УАФ надати право брати участь у засіданнях Виконкому та інших керівних органів, знятих віце-президентів і членів Виконкому УАФ.

Відповідно, суд заборонив УАФ, органам юстиції та всім реєстраторам здійснювати дії по реєстрації змін до Статуту УАФ і зміни керівних органів.

ffk.kiev.ua