Україна

Калейдоскоп

Григорій Суркіс привітав Володимира Веремєєва

Почесний член УЄФА Григорій Суркіс привітав видатного динамівця Володимира Веремєєва, котрому виповнилося 71 рік.

2019-11-08 12:58

Шановний Володимире Григоровичу!

Від усього серця вітаю Вас із днем народження та вкотре засвідчую свою величезну повагу до людини, котра уособлює всі найкращі риси вітчизняного футболу – відданість та самовідданість на полі й за його межами, неймовірну дисципліну й працелюбність у поєднанні з новаторством та творчим підходом, а головне – любов. Любов до свої справи, любов до самого футболу, любов до своєї команди та її вболівальників.

Як і всі інші, кому пощастило бачити на власні очі Вашу гру – майстерну, витончену і при цьому максимально ефективну, – я захоплювався Вами як футболістом. А потім упродовж десятиліть співпраці мав щастя оцінити Ваші неймовірні професійні якості як тренера, аналітика, скаута, селекціонера, адміністратора. Взагалі, за що б Ви не брались – все виходило й виходить на найвищому рівні.

Дорогий Володимире Григоровичу! Переконаний, що вся футбольна спільнота України щиро вдячна Вам за титанічний вклад у розвиток нашої улюбленої Гри. А я в свою чергу хочу сказати особливе спасибі за те, що Ви і далі продовжуєте невтомно працювати на благо нашої великої футбольної родини.

Зичу Вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпного ентузіазму та нескінченної удачі!

З величезною повагою та найщирішими побажаннями,
Григорій Суркіс

 

pressing.net.ua