Турніри

Ліга конференцій

Скрипник: «Треба робити свою справу, а потім дивитися до турнірної таблиці»

На питання журналістів під час традиційної передматчевої прес-конференції перед грою з «Ромою» головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник.

2021-11-24 20:37



– Силу «Роми» ми відчули ще під час гри в Запоріжжі. Звичайно, явний фаворит – це наш суперник , але якщо подивитися на турнірну таблицю, то вона нам придає сміливості. Та було би навіть до себе не чесно, якщо б ми не розраховували на позитивний результат. Але для цього нам треба «стрибнути вище голови». Мені здається, що моїй команді це під силу.

– Максим Луньов залишився в Запоріжжі. Що трапилося після останньої гри?
– Це все банальні речі, особливо, якщо брати до уваги наш розклад. Він травмувався. У нас тільки почала поповнюватися лава запасних, але Максим, який останній місяць гарно себе показував, підвернув ногу, тому ця травма й стала на заваді подорожі до Риму, декілька тижнів, через це, ми не побачимо його на полі, на жаль. Але якщо брати до уваги інших гравців, то всі в нас в обоймі, один Микита Шевченко ще продовжує довготривалу реабілітацію. Ми гарна команда, яка буде завтра показувати на полі свій рівень.

– Паралельно з матчем «Зоря» – «Рома» буде проходити гра «Буде-Глімт» – ЦСКА. Чи казали ви хлопцям дивитися на себе, а не брати до уваги поєдинок суперників, хоча його результат дуже важливий для вас.
– Інформація є завжди, але якщо ти не робиш максиму, який залежить від тебе, то немає сенсу сподіватися на когось ще. Треба робити свою справу, а потім дивитися до турнірної таблиці, що будемо робити вже після завершення поєдинку. Це не остання гра, в нас буде ще домашній поєдинок. Кожна команда виходячи на футбольне поле прагне перемоги та мої хлопці не виняток.

– Чи планується ротація гравців після матчу зі «Львовом»?
– Ми тільки вийшли з паузи. В нас 2 тижні були спокійні, без метушні. Будуть грати сильніші, втомлених, я впевнений, немає. Є хлопці, які відчувають легке нездужання, але коли бачиш своє прізвище на табло та виходиш на футбольне поле всі «болячки» забуваються. На прекрасному стадіоні, з кваліфікованою командою та пекельними вболівальниками грати в насолоду, та це мрія кожного не тільки молодого, але й досвідченого гравця. Ми пишаємося своїм перебуванням тут й з нетерпінням чекаємо завтрашнього поєдинку. Будемо намагатися гідно представити й «Зорю» Луганськ, й Україну.

zarya-lugansk.com