Турніри

Ліга чемпіонів

У Будинку футболу відбулася нарада з підготовки фіналу Ліги чемпіонів-2018

У вівторок, 25 квітня, у Будинку футболу відбулася нарада, присвячена підготовці до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2017/18, який наступного року відбудеться в Києві.

Прес-служба ФФУ

2017-04-25 18:45

Підготовка до проведення фінальних матчів найпрестижніших клубних турнірів Європи відбувається в тісній взаємодії Федерації футболу України, Київської міської державної адміністраціъ, а цього разу участь у нараді взяли участь перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, заступник голови КМДА Олексій Резніков, керівник Управління туризму КМДА Антон Тараненко, радник президента ФФУ з питань підготовки проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА Сергій Лашкул та представники найбільших туристичних операторів столиці України.
 
Враховуючи той факт, що одним із ключових завдань при проведенні будь-якої масштабної події є створення комфортних та привабливих умови для вболівальників, у ході зустрічі обговорювалася низка питань, які стосуються ключових операційних моментів організації логістики та дозвілля шанувальників гри мільйонів.
 
Нещодавно Кабінет Міністрів України затвердив План заходів з підготовки та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів серед жінок сезону-2017/18.

ffu.org.ua