Турніри

Глобус

Шевченко: «Cтворили достатньо моментів, щоб перемогти»

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відповів на запитання після матчу із Саудівською Аравією.

Ffu.ua

2018-03-24 00:30

– Що стосується гри, то в нас було достатньо шансів, щоб виграти цей матч, – сказав Андрій Шевченко. – Нами було створено декілька гольових моментів. Але в тому, що стосується контролю гри, контролю м’яча, я не дуже задоволений діями підопічних.

Пропустили зі стандарту тому, що не дуже добре контролювали гру. Хоча я робив акцент саме на тому, що ми повинні були діяти дуже акуратно, не втрачати своїх гравців. Будемо розбиратися.

Проте, повторюся, і в першому таймі, і в другому в нас було достатньо моментів, щоб вирішити долю поєдинку на свою користь. Але якщо б ми навіть перемогли, я би все одно залишився незадоволеним контролем гри у нашому виконанні.

– Чи відправите ви тепер гравців на допомогу молодіжній збірній?
– Подивимося, в якому стані ті футболісти «молодіжки», які сьогодні грали, а також ті, які не грали. Думаю, три або чотири гравці завтра відбудуть до розташування команди U-21.

– Наскільки ви задоволені тим, як пройшли тренування на зборі? Чи не завадила знову погода – цього разу дощ?
– Дійсно, через складні умови не вдалося провести саме ті тренування, які ми планували. Довелося вносити деякі корективи. Хотілося більшого, але дорікати не можна, адже це погода…

ffu.ua