Турніри

ЄВРО-2020

Шевченко: «Задоволений побаченим на зборах у Туреччині»

У перших числах лютого головний тренер збірної України Андрій Шевченко перебував у Туреччині, де під час тренувальних зборів київського «Динамо» й донецького «Шахтаря» відвідав табори цих клубів.

2020-02-11 19:46



– Ми відвідали тренувальні табори українських клубів у Туреччині, – сказав головний тренер синьо-жовтих. – Побували в «Динамо» й «Шахтаря». Команди вже отримують навантаження, триває підготовка до старту другої частини сезону. Ми добре поспілкувалися з хлопцями, з тренерами команд. Оцінили стан, в якому перебувають футболісти.

Це була планова поїздка, зі мною були Андреа Мальдера та Андреа Аззалін – тренер із фізпідготовки, який приєднається до штабу цього року. До речі, він уже був присутнім на останньому зборі команди перед матчами з Естонією та Сербією. У той же час продовжить свою роботу в збірній Іван Баштовий.

Наш штаб отримав важливі дані щодо готовності окремих виконавців. Загалом я задоволений побаченим у Туреччині, наші хлопці перебувають у гарному настрої.

Нагадаємо, що на кінець березня заплановано найближчий збір національної команди, під час якого відбудуться виїзні товариські матчі зі збірними Франції (27-го числа) та Польщі (31-го). А вже безпосередньо перед Євро-2020 синьо-жовті проведуть ще три домашні спаринги – із Кіпром (26 травня), Північною Ірландією (2 червня) та Ізраїлем (7 червня).

Євро-2020 розпочнеться для збірної України 14 червня, коли команда Андрія Шевченка в Амстердамі зустрінеться з командою Нідерландів.



ffu.ua