Турніри

Чемпіонати

У «Металісті» чекати не варто. Стало відомо, де гратиме Марлос

2022-01-21 18:04

Колишній півзахисник «Шахтаря», «Металіста» та збірної України Марлос близький до того, щоб остаточно визначитись із новим клубом.

Незважаючи на чутки про можливе повернення до Бразилії, або навіть у харківський «Металіст», Марлос зробив вибір на користь поки що неназваного клубу з США.

«Я вирішив грати у Сполучених Штатах Америки, тому що у мене не було пропозицій від «Атлетіко Паранаенсе». Я засмучений, але, на жаль, це все, що я можу сказати. У мене були запити від «Сан-Паулу», «Атлетіко Мінейро» та деяких інших бразильських команд. Їм усім я відмовив. Так буває, але життя продовжується», – зазначив Марлос.

33-річний хавбек є уродженцем бразильського штату Парана, через що хотів пограти саме за команду з рідного регіону – «Атлетіко Паранаенсе».

«Не думаю, що в майбутньому ще пограю за «Атлетіко Паранаенсе». Клуб цікавився мною, але коли я приїхав, дізнався, що інтересу більше немає. У будь-якому випадку, я підтримуватиму цей клуб і захоплюватимуся ним», – підсумував Марлос.

Раніше повідомлялося, що боси «Атлетіко Паранаенсе» відмовилися від підписання Марлоса через суттєві запити того із заробітної плати, а також солідний, за футбольними мірками, вік гравця.

sport.ua